Help je lokale handelaar
Hoe werkt het?

1
Handelaars en winkeluitbaters moeten de deuren sluiten wegens je-weet-wel-wat. Ze moeten helaas wel nog veel uitgaven doen. Voor hen zijn dit financieel moeilijke tijden.
2
Wanneer jij een tegoedbon koopt bij je lokale handelaar, help je hen mee door deze moeilijke tijd: ze krijgen nu inkomsten voor iets wat ze later verkopen. Ze hebben deze inkomsten broodnodig.
3
Verzilver je tegoedbon bij je handelaar zodra de winkels terug open zijn. De tegoedbonnen blijven geldig voor 1 jaar. Je moet je bon niét in één keer inwisselen. Dat kan gespreid. Zo geniet je maximaal van je goede daad.


Heb je nog vragen? Bezoek dan zeker de pagina met veelgestelde vragen op steunmee.be/faq

Waarom steunmee.be?

Een woordje uitleg

Het zijn lastige tijden. Voor ons allemaal. Ook voor handelaars en horecazaken. Dit is normaal de drukste periode van het jaar, waar ze een groot deel van hun omzet mee verdienen. Maar net op dit moment, moeten ze de deuren sluiten. Voor ons allemaal.

Om deze periode te overbruggen, riepen we samen met Stad Leuven Steunmee.be in het leven. Steunmee biedt handelaars een eenvoudig en laagdrempelig platform waarop ze cadeaubonnen kunnen verkopen. Door op Steunmee een bon te koen, help je hen de komende weken te overbruggen. Zo zorg je er mee voor dat de fantastische winkels en handelszaken die Leuven zo gezellig maken straks weer de deuren kunnen openen.

Waarom doen we dit eigenlijk?

Met Fluens bouwen we intuïtieve en handige applicaties en websites om mensen het leven makkelijker te maken. In de huidige pandemie vroegen we ons af hoe wij ons steentje konden bijdragen. Omdat naaien niet onze sterkste kant is, viel mondmaskers maken snel af. En zo werd Steunmee geboren.

Is dit platform gratis?

Voor handelaars is het platform volledig gratis. Wanneer de consument een aankoop verricht op het platform zal deze wel een administratiekost moeten betalen van €0.39. Waarom? Elke online betaling kost namelijk precies 39 cent

. En omdat we solidair zijn met de handelaars, vragen we die aan jou.

Hamster de juiste zaken.

Koop nu een tegoedbon, voor later.

Steun een handelaar.
;
© 2020 Steunmee is gebouwd met veel door BE 0694.999.060 Je privacy info@steunmee.be
Met de steun van